Oyun Grubu
Oyun Grupları mevcut bir çok uygulamanın aksine çocukların bir iki saatini geçirecekleri “çocuk dolu ortamlar” ya da çocukları yuvaya alıştırma okulları değildir…!
Çocuğunuzu Kaydedin..!
İki yaş grubu çocukları bağımsızlık, farkındalık, yaratıcı ifade ve oyun konularında çok önemli bir dönüm noktasındalardır. Eğitimcilerimiz sonuçtan ziyade süreç, teknik, keşif ve materyallerle deneyler yapılmasına odaklanırlar.
Çocuklar eğitmenleri gözetiminde arkadaşlarıyla oynarken annelerin bilgi ve düşüncelerini, çocuk yetiştirirken yaşadıkları farklı tecrübeleri paylaştıkları bir programdır.
Oyun Grubu: Çocuklar eğitmenleri gözetiminde arkadaşlarıyla oynarken annelerin bilgi ve düşüncelerini, çocuk yetiştirirken yaşadıkları farklı tecrübeleri paylaştıkları bir programdır.
(18-24 ay)Anneli Oyun Grubu
Nedir anneli oyun grubu? Çocuğumuzun annesi ile birlikte kaliteli ve eğlenceli zaman geçirirken aynı zamanda okula başlama oryantasyonunu okula başlamadan yaşamasıdır, bunla birlikte öncesinde yeni girdiği ortama akranlarına ve öğretmeni ile nasıl vakit geçireceğini annesini desteği ile tamamlayan çocuklarımız kreş sınıfına yazıldığında daha çabuk adaptasyon sağlayarak eğitim hayatına güvenli bağlanma ile başlayan grubumuzdur.
Peki anneli oyun grubunda neler mi öğrenecek?
Öncelikle yeni girdikleri ortamda daha rahat olmaları adına merhaba dansı ile arkadaşlarımızla tanışıyoruz. Daha sonra çocukların birbirini ve çevresini tanımaları için sınıfını keşfet saati yapıp sınıf içi köşeleri tanıyoruz.
Adım adım 2 yaşa doğru ilerleyen çocuklarımızın bedenini ve duyularını keşfetmesi adına duyu çalışmaları yapıyoruz. Peki nedir duyu çalışması ? Duyu bütünleme bir çok duyunun biranda amaca yönelik çalışmasını sağlar duyusal etkinlikler duyusal öğrenme ile zihnin gelişimini sağlar , bu da çocuğumuzun eğitim hayatına yeni başlamasına rağmen özgüvenin temelinin atmasına yardımcı olur.
Müzik eşliğinde bedenimizi kullanarak beden koordinasyonumuzu güçlendiriyoruz, çocuklardaki dikkat süresi uzunluğunu arttırıyoruz yani eğlenerek öğreniyoruz.
Günlük yaşam becerilerini destekleyerek ebeveynsiz tek başına kendisine yetip hazır bulunuşluk seviyesine ulaşmasını sağlıyoruz.
Başvurunuzu çevrimiçi olarak yapıyorsanız, Kayıt Ücretini bir banka veya kredi kartı kullanarak çevrimiçi olarak ödeyebilirsiniz (aksi takdirde diğer seçeneklerin yanı sıra telefonla kredi veya kartla da ödenebilir). Başvurular sadece Kayıt Ücreti ödendikten sonra işleme alınabilir.
Okulumuz gerekse eğitim durumlarımız konusunda sizleri daha iyi aydınlatmak adına sosyal medya mercilerince yayınlar yapmaktayız. Daha fazlası için bizleri çekinmeden arabilirsiniz.
Okulumuza kayıt esnasında hangi tür evrak istendiğini ve kayıt ücretleri konusunu detaylı bir şekilde sizlere aktarılmaktadır. Ödeme süreçleri için aklınıza ne takılırsa çekinmeden sorabilirsiniz.